Skip to content

Aangetekend Mailen - Partners

“Laten we onze krachten bundelen”

Doe waar je goed in bent, daar geloven wij in. Wij zoeken de juiste business partners om de dienst breed en internationaal te kunnen leveren, wij werken samen met de beste technische partners voor een stabiele en veilige dienst en wij integreren graag met software oplossingen waar Aangetekend Mailen een toegevoegde waarde heeft voor de eindgebruiker. Hier vind je alles over onze partner en de samenwerking met Twikey.

In app Parter
Software Parter

Twikey en Aangetekend Mailen

Bij het digitaal versturen van documenten met een belangrijkere inhoud zijn we voorzichtig. Waarom voelt het alsof we bij het ondertekenen van een contract, een machtiging of het versturen van een prolongatie-, aanmanings- of stuitingsbrief dat digitaal ineens moeilijk en ingewikkeld is. Dat komt door de talloze normeringen, verordeningen en wettelijke regels. Uiteraard moet én wil je ook voldoen aan alle juridische – en veiligheidsmaatregelen. Maar als dagelijkse gebruiker en de ( toekomstig)klant moet het versturen van een contract met een incassomachtiging, wel gebruiksvriendelijk zijn. Gelukkig hoeft dit niet ingewikkeld te zijn.

Met de integratie van Twikey kun je eenvoudig een SEPA machtiging uitvragen aan je (toekomstig)klant. Of dit nu direct vanuit een ondertekenproces wordt aangeroepen of zelfstandig, het gaat voor beide partijen met het gebruiksgemak van een email.

De voordelen van de samenwerking met Twikey

  • Efficiëntie
    Voor de afzender en de klant is het een minimale handeling om een rechtsgeldige incassomachtiging af te geven. Met de inzet van de digitale incassomachtiging worden 85% van de machtigingen binnen 1 dag afgesloten.
  • Eenvoudige integratie
    Door de samenwerking kun je vanuit een geautomatiseerd proces of knop in outlook met het gemak van een email de automatische incasso uitvragen.
  • Rechtsgeldig
    De onboarding van een nieuwe klant is nog nooit zo eenvoudig geweest. Met een paar klikken is de ondertekening afgerond, kan de identiteit zijn vastgesteld en kun je zonder problemen terugkerende omzetten incasseren.

Over Twikey

Twikey ontzorgt partners, klanten en consumenten in het betaalverkeer. Door een maximale conversie naar recurrent betalen, automatisering van het interne automatische incasso en een geautomatiseerd opvolgingsproces van gefaalde transacties maakt Twikey betalen eenvoudig.

Meer weten over de koppeling?

Praat met een van onze adviseurs
Twikey

Digitale
In app partners

Een veilige, functionele en stabiele dienst leveren we uiteraard niet alleen. Daar zijn bedrijven bij betrokken waarvan we er een aantal benoemen omdat deze belangrijk zijn voor Aangetekend Mailen. In het platform van deze partners is Aangetekend Mailen vaak één van de outputkanalen.

Koppeling
Software partners

Klanten hebben een totaalpakket met de afname van één systeem waarbij de software van Aangetekend Mailen een optie op de menukaart is. Veelal de missende schakel.

Propositie
Business Partners

Help jouw klanten met digitalisatie en laat Aangetekend Mailen – Registered Email onderdeel uitmaken van jouw diensten portfolio.

Click & Send
Affiliate partners

Aangetekend Mailen aanbieden aan uw eigen klanten? Het is niet alleen een service naar uw eigen klanten toe, maar het kan ook omzet voor u genereren. Integreer onze Click & Send oplossing in uw eigen website of portal.

Ook partner worden?

Wilt u ook partner worden van Aangetekend Mailen? Dat kan vrij eenvoudig. Of u onze dienst nu opneemt in uw product portfolio of dat onze techneuten onze oplossingen aan elkaar integreren,  er zijn verschillende manier hoe we een succesvolle samenwerking kunnen op starten. Neem vrijblijvend contact met ons op en laten we gezamenlijk kijken hoe we elkaar kunnen versterken? Stuur een mail naar partner@aangetekendmailen.nl.

Back To Top