Skip to content

Aangetekend Mailen - Partners

“Laten we onze krachten bundelen”

Doe waar je goed in bent, daar geloven wij in. Wij zoeken de juiste business partners om de dienst breed en internationaal te kunnen leveren, wij werken samen met de beste technische partners voor een stabiele en veilige dienst en wij integreren graag met software oplossingen waar Aangetekend Mailen een toegevoegde waarde heeft voor de eindgebruiker. Hier vind je alles over onze partner en de samenwerking met ICT Concept.

Business Parter

Balieplus en Aangetekend Mailen

Bij het digitaal versturen van documenten met een belangrijkere inhoud zijn we voorzichtig. Waarom voelt het alsof het versturen van vertrouwelijke en juridische documenten moeilijk en ingewikkeld is? Dat komt door de talloze normeringen, verordeningen en wettelijke regels. Uiteraard moet én wil je ook voldoen aan alle juridische – en veiligheidsmaatregelen. Maar als dagelijkse gebruiker wil je het voor jezelf en de ontvanger zo makkelijk mogelijk maken.

Dagelijks helpt Balieplus advocaten en notarissen efficiënt ondernemen, zodat hij/zij niets anders aan het hoofd heeft dan de benodigde expertise. Hierin kiest Balieplus de beste oplossingen en leveranciers uit de markt.

De voordelen van de samenwerking met Balieplus

  • Juridische kennis
    De kennis en behoefte van de vele Balieplus leden vertalen wij terug naar de verdere optimalisatie van de dienst(en). Zo zorgen wij er samen voor elke dat weer een beetje beter te zijn.
  • Breed draagvlak
    De eisen en regels rondom digitale communicatie verandert in hoog tempo. Zo is de fax bij de Rechtspraak ingewisseld voor veilig mailen en is de visie uitgesproken om per januari 2024 nog enkel met qERDS (aangetekende elektronische zending) te werken. Aangetekend heeft veel contact met de Rechtspraak en neemt daarin ook de belangen van de gebruikers mee.
  • Collectief voordeel
    Doordat Balieplus leden collectief gebruik maken van de dienst Aangetekend Mailen, maken wij het abonnement op vertoon van je lidmaatschap voordeliger.

Over Balieplus

Dagelijks helpt Balieplus advocaten en notarissen efficiënt ondernemen, zodat hij/zij niets anders aan het hoofd heeft dan de benodigde expertise. Hierin kiest Balieplus de beste oplossingen en leveranciers uit de markt.

Meer weten over wat Aangetekend Mailen, Beveiligd Mailen, Grote Bestanden Mailen of de Digitaal Ondertekenen voor uw kantoor kan betekenen?

Praat met een van onze adviseurs

Digitale
In app partners

Een veilige, functionele en stabiele dienst leveren we uiteraard niet alleen. Daar zijn bedrijven bij betrokken waarvan we er een aantal benoemen omdat deze belangrijk zijn voor Aangetekend Mailen. In het platform van deze partners is Aangetekend Mailen vaak één van de outputkanalen.

Koppeling
Software partners

Klanten hebben een totaalpakket met de afname van één systeem waarbij de software van Aangetekend Mailen een optie op de menukaart is. Veelal de missende schakel.

Propositie
Business Partners

Help jouw klanten met digitalisatie en laat Aangetekend Mailen – Registered Email onderdeel uitmaken van jouw diensten portfolio.

Click & Send
Affiliate partners

Aangetekend Mailen aanbieden aan uw eigen klanten? Het is niet alleen een service naar uw eigen klanten toe, maar het kan ook omzet voor u genereren. Integreer onze Click & Send oplossing in uw eigen website of portal.

Ook partner worden?

Wilt u ook partner worden van Aangetekend Mailen? Dat kan vrij eenvoudig. Of u onze dienst nu opneemt in uw product portfolio of dat onze techneuten onze oplossingen aan elkaar integreren,  er zijn verschillende manier hoe we een succesvolle samenwerking kunnen op starten. Neem vrijblijvend contact met ons op en laten we gezamenlijk kijken hoe we elkaar kunnen versterken? Stuur een mail naar partner@aangetekendmailen.nl.

Back To Top