Skip to content

Aangetekend Mailen - Partners

“Laten we onze krachten bundelen”

Doe waar je goed in bent, daar geloven wij in. Wij zoeken de juiste business partners om de dienst breed en internationaal te kunnen leveren, wij werken samen met de beste technische partners voor een stabiele en veilige dienst en wij integreren graag met software oplossingen waar Aangetekend Mailen een toegevoegde waarde heeft voor de eindgebruiker. Hier vind je alles over onze partner en de samenwerking met ICT Concept.

Business Parter
ICT Concept

ICT Concept selecteert Aangetekend Mailen als partner voor Veilig Mailen in de juridische sector

Uw medewerkers willen gemak en betrouwbaarheid. Ze willen werken zonder ­beperkingen en zonder problemen. ICT is niet het vak van onze klanten. Storingen, trage ­hardware en gebrekkige ondersteuning leveren tijdverlies op. Dit leidt weer tot verlies van omzet, productiviteit en een lagere klanttevredenheid.

ICT Concept biedt alles waardoor klanten geen last meer hebben van ­“gedoe” ­rondom ICT. Alles wordt geregeld. Wij bundelen onze kennis en producten met ­beheerdiensten en een Service Level Agreement tot Packs, voor een vast bedrag per maand. Daarnaast bieden onze Business Consultants ­organisatorische adviezen omtrent proces, organisatie, informatie en techniek.

Door onze Packs en Business Consultancy hebben klanten geen omkijken meer naar hun ICT. Ze kunnen zich richten op hun kerntaken en daardoor het maximale uit hun werk en zichzelf halen: ze kunnen succesvol zijn. De Packs bieden zekerheid en ­financiële voorspelbaarheid, en onze Business Consultants zorgen dat ICT en ­organisatie perfect op elkaar zijn afgestemd voor een optimaal resultaat.

Nu de Rechtspraak duidelijkheid heeft gegeven over hoe het Veilig Mailen vanaf 1 maart zal gaan verlopen, is het voor veel advocatenkantoren en andere organisaties die stukken moeten kunnen aanleveren bij de rechtbank tijd om te kijken naar een eigen Veilig Mailen oplossing. Op basis van de eisen die de Rechtspraak stelt aan het type systeem waarmee mag worden gemaild, en de technische kwaliteitseisen die ICT Concept stelt aan haar partners, heeft ICT Concept Aangetekend Mailen geselecteerd als haar partner voor het leveren van een geaccrediteerd Veilig Mailen systeem aan de juridische sector.

Keuze voor kwaliteit
Hendri van Norden, directeur Sales en Marketing ICT Concept: “We zijn niet over één nacht ijs gegaan voor deze beslissing, en zijn heel blij dat we met Aangetekend Mailen een samenwerking kunnen aangaan. We hebben met de belangrijkste leveranciers op het gebied van Veilig Mailen om tafel gezeten, en met Aangetekend Mailen hebben we de in onze ogen beste oplossing geselecteerd.

We weten hoe belangrijk het is dat je als advocaat zekerheid hebt dat je stukken goed zijn aangekomen bij de griffie, en dat je hier ook bewijs van hebt. Het hele principe van Aangetekend Mailen past wat ons betreft perfect in het werkproces van de jurist: het is gebruiksvriendelijk, geen gedoe met “mijn”-portalen, het koppelt de juiste afleverinformatie terug en het integreert goed met andere systemen zoals Outlook en steeds meer Praktijk Management Systemen en DMS’en. Bovendien voldoet het systeem aan de eIDAS verordening en is het NTA7516 interoperabel. Exact zoals de Rechtspraak voorschrijft in haar reglementen.”

Digitale
In app partners

Een veilige, functionele en stabiele dienst leveren we uiteraard niet alleen. Daar zijn bedrijven bij betrokken waarvan we er een aantal benoemen omdat deze belangrijk zijn voor Aangetekend Mailen. In het platform van deze partners is Aangetekend Mailen vaak één van de outputkanalen.

Koppeling
Software partners

Klanten hebben een totaalpakket met de afname van één systeem waarbij de software van Aangetekend Mailen een optie op de menukaart is. Veelal de missende schakel.

Propositie
Business Partners

Help jouw klanten met digitalisatie en laat Aangetekend Mailen – Registered Email onderdeel uitmaken van jouw diensten portfolio.

Click & Send
Affiliate partners

Aangetekend Mailen aanbieden aan uw eigen klanten? Het is niet alleen een service naar uw eigen klanten toe, maar het kan ook omzet voor u genereren. Integreer onze Click & Send oplossing in uw eigen website of portal.

Ook partner worden?

Wilt u ook partner worden van Aangetekend Mailen? Dat kan vrij eenvoudig. Of u onze dienst nu opneemt in uw product portfolio of dat onze techneuten onze oplossingen aan elkaar integreren,  er zijn verschillende manier hoe we een succesvolle samenwerking kunnen op starten. Neem vrijblijvend contact met ons op en laten we gezamenlijk kijken hoe we elkaar kunnen versterken? Stuur een mail naar partner@aangetekendmailen.nl.

Back To Top