Skip to content

Aangetekend Mailen - Partners

“Laten we onze krachten bundelen”

Doe waar je goed in bent, daar geloven wij in. Wij zoeken de juiste business partners om de dienst breed en internationaal te kunnen leveren, wij werken samen met de beste technische partners voor een stabiele en veilige dienst en wij integreren graag met software oplossingen waar Aangetekend Mailen een toegevoegde waarde heeft voor de eindgebruiker. Hier vind je alles de samenwerking met onze partner BIT.

Business Parter
BIT

BIT en Aangetekend delen hun netwerken om wederzijds de business te laten groeien

Sinds het prille begin van Aangetekend Mailen is BIT hun technologische partner. Aangetekend Mailen was op zoek naar een betrouwbare partner voor het hosten van hun oplossing en vond deze partner in BIT.

Altijd online, altijd bereikbaar

Voor ieder bedrijf is een continue bedrijfsvoering belangrijk, maar dit geldt dubbel voor een digitale oplossing. Aangetekend Mailen moet altijd online zijn zodat ze hun klanten altijd van de beste service kunnen voorzien. De apparatuur van Aangetekend Mailen staat daarom gehost in de datacenters van BIT, waar alle voorzieningen redundant zijn uitgevoerd. Bij eventuele storingen of onderbrekingen staan de medewerkers van BIT ook 24 uur per dag klaar om te helpen.

Uitstekende beveiliging

Gegevensbeveiliging is ontzettend belangrijk voor de service die Aangetekend Mailen levert. Hun klanten moeten ervan verzekerd zijn dat de documenten die verstuurd en ondertekend worden te allen tijde veilig zijn, en niet zo maar op straat komen te liggen. De datacenters van BIT zijn fysiek goed beveiligd door middel van biometrie, elektrisch hekwerk én kluisdeuren, zo komt er niemand bij de apparatuur van Aangetekend Mailen die daar niet hoort te zijn. Ook is BIT ISO 27001 en NEN 7510 gecertificeerd.

De personal touch

Een technologische match en een professionele match zijn niet de enige dingen die in deze samenwerking van belang zijn, ook op persoonlijk vlak moet de klik er zijn. Bij deze samenwerking is dat zeker het geval. Beide partijen delen hun professionele netwerk om elkaar te helpen groeien.

Digitale
In app partners

Een veilige, functionele en stabiele dienst leveren we uiteraard niet alleen. Daar zijn bedrijven bij betrokken waarvan we er een aantal benoemen omdat deze belangrijk zijn voor Aangetekend Mailen. In het platform van deze partners is Aangetekend Mailen vaak één van de outputkanalen.

Koppeling
Software partners

Klanten hebben een totaalpakket met de afname van één systeem waarbij de software van Aangetekend Mailen een optie op de menukaart is. Veelal de missende schakel.

Propositie
Business Partners

Help jouw klanten met digitalisatie en laat Aangetekend Mailen – Registered Email onderdeel uitmaken van jouw diensten portfolio.

Click & Send
Affiliate partners

Aangetekend Mailen aanbieden aan uw eigen klanten? Het is niet alleen een service naar uw eigen klanten toe, maar het kan ook omzet voor u genereren. Integreer onze Click & Send oplossing in uw eigen website of portal.

Ook partner worden?

Wilt u ook partner worden van Aangetekend Mailen? Dat kan vrij eenvoudig. Of u onze dienst nu opneemt in uw product portfolio of dat onze techneuten onze oplossingen aan elkaar integreren,  er zijn verschillende manier hoe we een succesvolle samenwerking kunnen op starten. Neem vrijblijvend contact met ons op en laten we gezamenlijk kijken hoe we elkaar kunnen versterken? Stuur een mail naar partner@aangetekendmailen.nl.

Back To Top