Skip to content

Whitepapers

Breng je kennis en kunde op niveau

Gratis downloaden

We brengen regelmatig nieuwe whitepapers uit

Als professional ben je graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Wat gebeurd er binnen mijn branche? Welke technische – of automatiseringsverbeteringen zijn er beschikbaar. Of wat zijn de laatste veranderingen binnen een juridisch kader of wetgeving. Aangetekend Mailen maakt het je makkelijk. Met enige regelmaat zetten wij deze ontwikkelingen voor je op een rijtje in één van onze whitepapers.

Veel leesplezier.

Download de whitepaper
Voorlopige ondergang
NTA normen

Lees meer over de (voorlopige) ondergang van de NTA 7516 en NTA 7530? Vul je gegevens in en download de whitepaper direct.

Download de whitepaper
Mobiliteit - Digitaal, Veilig en
Rechtsgeldig communiceren

Lees meer over hoe bedrijven als Mercedes Benz en Leaseplan de producten van Aangetekend gebruiken. Vul je gegevens in en download de whitepaper direct.

Download de whitepaper
Voorlopige ondergang
NTA normen

Lees meer over de (voorlopige) ondergang van de NTA 7516 en NTA 7530? Vul je gegevens in en download de whitepaper direct.

Ontdek ook de andere oplossingen voor secure communication

Beveiligd Mailen is één van de oplossingen om het e-mailverkeer veilig te maken. Soms zijn er echter documenten waarbij de juridische aantoonbaarheid belangrijk is. Of er moet een grote bijlage verzonden worden. Het is onze missie om digitale communicatie niet alleen veilig en rechtsgeldig mogelijk te maken, maar dit net zo makkelijk te laten zijn als het versturen van een e-mail. Wij onderscheiden ons door het leveren van vier SAAS-oplossingen:

Aangetekend Mailen Beveiligd Mailen Ondertekend Mailen Grote Bestanden Mailen
Aangetekend
Mailen
Beveiligd
Mailen
Digitaal
Ondertekenen
Grote Bestanden
Mailen

Alle oplossingen zijn zowel te gebruiken via onze Outlook plugin als via een integratie met de business systemen waar al mee wordt gewerkt.

Zie Beveiligd Mailen als een verzekeringspremie voor het gegarandeerd beveiligd mailen met klanten, leveranciers, werknemers en derden.

Beveiligd Mailen nieuws

Klaas & Terlouw – completer dan de gemiddelde autodealer

Klaas & Terlouw is een onafhankelijk autobedrijf, gevestigd langs de snelweg A1 in het Overijsselse…

Lees artikel

Suite

Alle producten van Aangetekend BV

  Certificeringen

Aangetekend BV is eIDAS gekwalificeerde vertrouwensdienstverlener.

EU Trusted service providers >>

Back To Top