Skip to content

Secure Communication Suite

Digitaal. Beveiligd. Rechtsgeldig.
Net zo makkelijk als het versturen van een e-mail

Beveiligd Mailen

Met de ingang van de AVG worden bedrijven verplicht hun privacygevoelige informatie te beschermen. Beveiligd Mailen geeft je zekerheid dat alleen de beoogde ontvanger de inhoud van de e-mail kan inzien en dat zonder de juridische ‘schil’ van Aangetekend Mailen. Ook direct verstuurd en via de vertrouwende e-mailbox, zonder moeilijk gedoe met wachtwoorden en inlogschermen.

Meer weten over Beveiligd Mailen

Aangetekend Mailen (standaard)

Bedrijven kunnen niet zonder hun traditionele poststukken. Althans, dat is vaak het idee. Aangetekend BV biedt een rechtsgeldige digitale oplossing voor verzending en ontvangst van bedrijf kritische stukken: een e-mailproces met de zekerheid van aangetekend versturen én de efficiëntie van een volledig digitaal proces. Met als extra voordeel dat Aangetekend Mailen zelfs het hele postproces kan vervangen en dat alles vanaf je eigen (thuis-) werkplek.

Meer weten over Aangetekend Mailen

Digitaal Ondertekenen

Vaak wordt correspondentie op papier verzonden omdat de ontvanger het document moet ondertekenen. Ook dit is gedigitaliseerd in Aangetekend Mailen. Je krijgt daarmee een juridisch rechtsgeldige digitale handtekening retour zonder dat de ontvanger het document hoeft uit te printen. Met het gemak van het versturen van een e-mail worden documenten ondertekend met ‘Digitale Handtekening Retour’ van Aangetekend Mailen.

Meer weten over Digitaal Ondertekenen

Groten Bestanden Mailen

U wilt uw leverancier, klant of anders wellicht uw collega een bestand toesturen. Het bestand is echter net te groot om te mailen. Of het bestand bevat persoonlijke gegevens, waardoor het niet verstandig is om deze zomaar te mailen. Met onze nieuwe dienst Grote Bestanden Mailen kunt u uw grote of AVG privacy gevoelige bijlage toch direct mailen vanuit Outlook. Het werkt eigenlijk heel eenvoudig en is net zo makkelijk als het versturen van een gewone e-mail.

Meer weten over Grote Bestanden Mailen

Eigenschappen van onze diensten

Geautomatiseerd

Juiste ontvanger

AVG-proof

Bescherming

eIDAS

Aangetekend B.V. is het enige Nederlandse bedrijf dat de Europees gekwalificeerde vertrouwensdienst voor ERDS (Electronic Registered Delivery Service - dienst voor elektronisch aangetekende bezorging) levert. Met de inzet van Aangetekend Mailen wordt de inhoud van het document geborgd, is absoluut duidelijk wie de afzender is en wie de ontvanger en wordt elke fase van het verzend- en ontvangstproces vastgelegd. Bij de gekwalificeerde versie wordt de authenticiteit van zowel de verzender als de ontvanger zorgvuldig gecontroleerd.

QTSP Aangetekend

Als gekwalificeerde vertrouwensdienstverlener (Qualified Trust Service Provider) heeft Aangetekend B.V. met de diensten Aangetekend Mailen en Aangetekend Mailen Plus in ieder Europees land dezelfde status als lokale postbedrijven.

Mogelijke koppelingen

Identificeren

Machtigen

Printen

Integreren

Suite

Alle producten van Aangetekend BV

  Certificeringen

Aangetekend BV is eIDAS gekwalificeerde vertrouwensdienstverlener.

EU Trusted service providers >>

Back To Top