Skip to content

Website Beveiligd Mailen gelanceerd

Lancering nieuwe website voor veilig mailen

Wij zijn blij om aan te kondigen dat de nieuwe website Beveiligd Mailen is gelanceerd!

De markt kent ons sinds 2011 van de dienst Aangetekend Mailen en steeds vaker kregen wij als EU Qualified Trust Service Provider de specifieke vraag naar een veilig mail oplossing zonder de juridische schil van aangetekend. Wij spelen met de dienst Beveiligd Mailen in op de groeiende behoefte om privacy gevoelige data te beveiligen zonder dat je hiervoor een actieve handeling aan de gebruiker vraagt.

Door de toenemende wet- en regelgevingen maar ook de online risico’s, is privacy en beveiliging van gegevens belangrijker dan ooit. Het verzenden van gevoelige informatie via reguliere e-mail gebeurt nog steeds dagelijks in grote getalen en kan risico’s met zich meebrengen die grote gevolgen kunnen hebben voor afzender en ontvanger.

Beveiligd Mailen biedt een eenvoudige en gebruiksvriendelijke manier om veilig te communiceren. De mail oplossing maakt gebruik van de nieuwste beveiligingstechnologieën om gevoelige data te beschermen tegen ongeoorloofde toegang, diefstal of beschadiging. De nieuwe website www.beveiligdmailen.nl deelt alle in’s and out’s over wat Beveiligd Mailen voor jou organisatie kan betekenen.

Beveiligd Mailen

  1. is eenvoudig te gebruiken: Na de eenmalige configuratie hoeven medewerkers zich geen zorgen te maken over ingewikkelde instellingen of beveiligingsprocedures.
  2. kent geen beperkingen: U kunt onbeperkt e-mails versturen en ontvangen zonder verborgen kosten.
  3. is in te stellen naar eigen wens: U kunt uw instellingen aanpassen aan uw specifieke behoeften, volgens uw eigen beleid, een specifieke afspraak (NTA) of branche verplichtingen.
  4. is betrouwbaar: de dienst biedt u de zekerheid dat uw gegevens privé blijven

Beveiligd Mailen is de verzekeringspremie
op uw mailverkeer

Meer informatie

Neem de beveiliging van uw mailverkeer serieus! Bezoek de nieuwe website www.beveiligdmailen.nl, Download de gratis whitepaper, boek een demo in met een van onze experts of neem deel aan één van de webinar.

Secure Communication Suite

Aangetekend heeft meer producten om digitaal, beveiligd en rechtsgeldig te kunnen communiceren.

 

  Certificeringen

Aangetekend BV is eIDAS gekwalificeerde vertrouwensdienstverlener.

EU Trusted service providers >>

Back To Top