Skip to content

Beveiligd Mailen voor Notariskantoren

Bescherm uw Kantoor én Klanten

We snappen het, u bent een notaris, geen IT-expert. Maar in deze snel digitaliserende wereld is het belang van veilig mailen niet te onderschatten. Elke e-mail die u verstuurt zit vol met waardevolle informatie. Beveiligd Mailen maakt het voor notariskantoren eenvoudig om alle communicatie te beschermen en te zorgen voor een vertrouwde omgeving voor uw klanten.

Waarom Beveiligd Mailen?

Stelt u zich eens voor dat gevoelige klantinformatie in verkeerde handen valt. Niet alleen kan dit de reputatie van uw kantoor beschadigen, maar het kan ook leiden tot ernstige juridische consequenties. Met Beveiligd Mailen, hoeft u zich hier geen zorgen meer over te maken. Onze oplossing zorgt ervoor dat elke e-mail die uw kantoor verlaat, veilig is.

Hoe Werkt Beveiligd Mailen?

Geen zorgen, we gaan geen technobabble op je loslaten. Beveiligd Mailen werkt simpel. Het versleutelt uw e-mails voordat ze worden verzonden. Dit betekent dat alleen de beoogde ontvanger de inhoud van uw e-mail kan lezen. Het is als het versturen van een brief in een kluis. Alleen de persoon met de sleutel (de ontvanger) kan deze kluis openen en de brief lezen.

Speciaal Ontworpen voor Notariskantoren

We begrijpen de specifieke behoeften en uitdagingen van notariskantoren. Beveiligd Mailen is ontworpen met uw workflow in gedachten. Of u nu cliëntgegevens deelt, contracten verstuurt of andere vertrouwelijke informatie deelt, u kunt dit nu veilig en gemakkelijk doen.

Integratie met Bestaande Systemen

Geen zin om weer een nieuw systeem te leren? Geen probleem! Beveiligd Mailen kan naadloos geïntegreerd worden met uw bestaande Outlook omgeving.

Training en Ondersteuning

We laten u niet in de kou staan! Ons team van vriendelijke experts staat klaar om u te helpen met de installatie en training. En als u ooit problemen ondervindt, zijn we slechts een telefoontje of e-mail verwijderd.

Bereid uw kantoor voor op de toekomst

De wereld digitaliseert in rap tempo en het is belangrijk om bij te blijven. Beveiligd Mailen helpt uw kantoor om voorop te lopen bij deze verandering. Niet alleen beschermt het uw huidige communicatie, maar het bereidt u ook voor op toekomstige uitdagingen.

Begin Vandaag nog met Beveiligd Mailen!

Waarom wachten? Neem vandaag nog de stap om uw kantoor en uw klanten te beschermen. Met Beveiligd Mailen kunt u met een gerust hart communiceren, wetende dat uw e-mails veilig zijn.

Gratis Demo: Beveiligd Mailen in Actie!

We begrijpen dat het uitproberen van een nieuw systeem soms wat intimiderend kan zijn. Daarom bieden we een gratis demo van Beveiligd Mailen aan. Tijdens deze demo laten we u precies zien hoe Beveiligd Mailen werkt, hoe het geïntegreerd kan worden in uw bestaande systemen en hoe het uw kantoor kan beschermen. Het is een geweldige manier om te zien hoe gemakkelijk en effectief Beveiligd Mailen kan zijn, zonder enige verplichting. Neem contact met ons op om uw gratis demo vandaag nog te regelen!

Stap in de Wereld van Beveiligd Mailen

Als notaris draagt u een grote verantwoordelijkheid. U behandelt gevoelige informatie en uw klanten vertrouwen u. Bescherm dat vertrouwen met Beveiligd Mailen.

Beveiligd Mailen is niet alleen een hulpmiddel, het is een investering in de toekomst van uw notariskantoor. Het is een manier om te laten zien dat u de privacy en veiligheid van uw klanten serieus neemt. Dat is iets dat in deze digitale tijd meer dan ooit wordt gewaardeerd.

Dus, bent u klaar om de stap te zetten? Bent u klaar om uw communicatie te beveiligen en uw klanten dat extra niveau van vertrouwen te geven? Klik dan op de onderstaande knop en begin vandaag nog met Beveiligd Mailen!

  Certificeringen

Aangetekend BV is eIDAS gekwalificeerde vertrouwensdienstverlener.

EU Trusted service providers >>

Back To Top